Miesten sukkahousuja ja todella rumia jouluneuleita

joulukorttiOlemme Karrin kanssa jo pitkään hehkuttaneet huomisia Somejouluja. Somesiskomme Piritta Seppälä ja someveljemme Jyrki Jatsi Ollinen pistävät pystyyn bileet someperheelle ja sehän jos jokin on hehkuttamisen arvoinen juttu.

Näiden kemujen vuoksi olin tänään Myyrmannissa metsästämässä jotain punaista itselleni, koska se on juhlien teema. Yritin samalla myös bongata Karrille punaista jouluneuletta, koska sellaisethan ovat ihan klassikkoja sarjassamme hirvittävät vaatteet, joita kukaan ei oikeasti halua käyttää. Ja sellaisen minä hänelle siis todellakin halusin löytää. Itselleni meinasin myös ostaa sukkahousut, koska kaikki vanhat ovat ylläripylläri risaiset (ping Katleena Kortesuo).

Eniveis. Olimme poikani kanssa Hennes & Mauritzissa (tunnetaan myös H&M nimellä) toisessa kerroksessa, siellä missä on lähinnä miesten ja pienien ihmisten, eli lasten vaatteita. Hetken pyörin siellä etsien sitä neuletta (ei löytynyt) ja hoksasin juuri näiden kahden osaston välissä kysyä myyjältä sukkahousuja. Ystävällinen myyjä kysyi minulta tarkoitinko naisten sukkahousuja. Hetken tuijotin häntä hyvin hämmentyneenä, kunnes sain suustani: ”Niin, juu, viittasit varmaan lasten ostastoon, minä ajattelin että teillä on myös miesten sukkahousuja.”

Nauroimme asiaa vielä kassalla. Tuli muuten todella tyhmä ja hyvä olo samanaikaisesti, harvoin noin osuvaa tilannekomiikkaa saa kokea. Tai, no, ehkä Karri on asiasta eri mieltä. Olen minä aiemminkin onnistunut…

DSC_0447Seuraavaksi suuntasimme Dressmanniin. Siellä pällisteltiin hetken ja ilmeisesti kailotin tuttuun tapaan ääneen, että ei siellä ole sitä mitä etsimme. Nopeasti paikalle porhalsi taas varsin avulias myyjä ja kyseli josko hän voisi auttaa. Minä sitten kysyin löytyisikö heiltä todella rumia, punaisia jouluneuleita. Ei kuulemma löytynyt.

Täydellisen neuleen löysin itse asiassa Cubuksesta, mutta se oli naisten mallia ja Karrille se malli vaan ei sovi. Itselleni löysin semityylikkään ja semityylittömän punaisen röyhelöpaidan, tosin olin suunnitellut laittavani oman Airisto-mekkoni MyOlssonin kokoelmasta. Täytyypä miettiä. Ellen sitten tee sellaista dramaattista asunvaihtoa jossain vaiheessa iltaa. Tosin jos homma menee kuten viime vuonna, niin parempi vaan laittaa tavalliset rytkyt, eivätkä niidenkään tarvise kovin puhtaita olla. En ole niiden bileiden jälkeen oikeastaan uskaltanut nauttia mitään naista väkevämpää. If you know what I mean…

 

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *