Minä pääsen linnaan! Tai ainakin melkein.

MyOlsson - Airisto-mekkoOlen odotellut jo joitakin viikkoja, että saisin paljastaa tämän ihan mahtavan jutun! Nyt se on julkaistu Paraisten Kuulutuksissa ja voin vihdoin kertoa teille siitä 🙂

Minä pääsen linnaan! Tai, siis, ottamani kuva pääsee MyOlsson mekon printissä Linnan juhliin! Minulle se on kuitenkin ihan älyttömän hieno juttu ja iloitsin tätä uutista melkein yhtä paljon, kuin että olisin itse saanut kutsun linnaan.

Oopperalaulaja, paraislainen upea nainen, Päivä Nisula halusi siis teettää mekkonsa juuri Airisto-printistä. Olen siitä Mallu Olssonille ja Päivi Nisulalle äärettömän kiitollinen ja melkein naurettavan innoissani. Odotan siis sunnuntai-iltaa, kuin kuuta nousevaa!

Tässä kuva minusta ja omasta Airisto-mekostani. Toivotaan, että saataisiin nähdä Airisto-mekon Linnanjuhla-versio teeveestä, se olisi tosi hienoa 🙂

Tällä hetkellä kärsin täällä ilman kameraa. Kolarissa vaurioitunut Nokon D7000-kamerani on ollut jo kolme viikkoa tarkistettavana Rajalalla ja pari päivää sitten sain hinta-arvion ja päätin vielä korjauttaa kameran. Nyt sitten pitäisi odotella vielä muutama viikko, että saan kamerani taas käyttööni. Tämä on oikeasti todella tuskaisaa odotella, kun olisi kova into valokuvata vaikka mitä. Karrilla toki on loistava Nikon D750-kamera jota voin käyttää, mutta eihän se ole sama asia. Jos olisi varaa, olisin jo tilannut uuden Nikon D750-kameran itselleni. Se on ostoslistalla ykkösenä meillä tällä hetkellä, koska tarvitsemme kuitenkin kolmannenkin kunnollisen kameran videoiden tekemiseen. Ja minä olen unelmoinut täyskennokamerasta jo pitkään.

Author: Laura

Share This Post On

1 Comment

  1. Luin jutun aamulla, tosi hienoa Laura! 🙂 Nyt vaan koitat lähettää linnan juhlien selostajille jonkun jutun aiheesta, jotta niillä on mistä kertoa kun puku näkyy kättelyjonossa!

    Post a Reply

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *