Liveraportointia kuvakärjellä: #idrottfi

videointi6Ajattelin kertoa vähän työstäni. Tai oikeastaan yhdestä osa-alueesta työssäni. Olen siis yrittäjä yrityksessä Lvngroom Oy. Avomies Karri ”kanttila” Anttila tekee tätä kanssani, eli joo, ollaan hulluja ja yritetään yhdessä ja joo, tiedetään ettei se ole viisasta parisuhteelle.

No, oli miten oli, yksi osa työstämme on liveraportoiminen eri tilaisuuksista. Autamme joko tilaisuuden järjestäjää tai jotakuta yhteistyökumppania tai usein useampia osapuolia tuottamaan nopeaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Meidän kärkemme tähän hommaan on valokuvaaminen. Kuvaamme, editoimme ja julkaisemme kuvia ja kuvatekstejä eri sosiaalisiin medioihin. Näin olemme tehneet muutamilla festareilla (esim. Baltic Jazzit pari vuotta putkeen) ja viimeisin tapahtuma oli CMADFI jossa toimimme kahvituntisponsorina ja hoidimme someen valokuvia jatkuvalla syötöllä, sekä toimitamme vielä julkaisukelpoisia kuvia myöhempään käyttöön.

Seuraava keikka on luvassa jo huomenna, se on meille tosi haastava ja jännittävä tilaisuus: Idrottsgalan. Idrottsgalan on Finlandssvensk Idrottin järjestämä suomenruotsalainen urheilugaala jossa on suuren maailman tunnelmaa punaisine mattoineen ja paparazzeineen (muun muassa me). Meidän osuus tulee olla toimittaa nopeat kuvat järjestäjän someen, sekä lehdistölle pikaeditoituja kuvia webbijulkaisuja varten. Meidän lisäksemme paikalla on myös toisia valokuvaajia ja lehdistön edustajia.

Minusta tämä on hauska tapahtuma monestakin syystä. Yksi syy on se, että suomenruotsalaiset piirit ovat pienet ja olen kovasti yrittänyt löytää uusia kontakteja täällä pääkaupunkiseudulla. Tämä on loistava mahdollisuus verkostoitua, ja samallahan minut nähdään työn touhussa, eli ei tarvitse erikseen selostaa miksi olen hyvä kontakti. Käyntikortti vaan kouraan, LinkedIn-kutsu perään ja lyhyt vinkkaus, että meidän kuvia näette myös somessa ihan jatkuvalla syötöllä. Varmasti me jonkinlainen videokin tapahtumasta väkerretään, jos vaan aika riittää siihen.

IMG_20160123_192502Toinen syy miksi tilaisuus on minusta hauska on se, että pääsen pukeutumaan juhlamekkooni. Uusimpatan MyOlssonin mekkoon, ihanaan Color Collectionin turkoosiin unelmaani, jota olen alusta asti himoinnut ja joka minulla nyt vihdoin on. Rakastan sitä, se on mukava ja samalla todella kaunis, muttei mitenkään pröystäilevä kuitenkaan. Juuri täydellinen mekko hienompaan työtilaisuuteen.

Kolmas syy miksi mielestäni tilaisuus tulee olemaan hauska, on itse tilaisuus. Siellä pääsee ihmisten ilmoille, pääsee tapaamaan uusia tyyppejä ja parasta kaikesta on se, että pääsen tekemäään sitä mitä työssäni kaikista mieluiten teen – eli valokuvaamaan ihmisiä. Rakastan ihmisten valokuvaamista, ja arvatkaa mitä – minullapa on nyt uusi kamerani vihdoin ja viimein 🙂

Seuratkaa siis huomenna #idrottfi-häsää, me siellä eniten tullaan häsläämään!
(ainakin Facebook, Twitter ja Instagram + omat tilimme ja ehkä vähän Snapchattia ja Periscopea)

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *