Salamalla potretteja

Olen sitä kammoksunut ja kauhistellut, pelännyt ja vältellyt. Salamaa. Mutta kun Karri (karvanaama.com) vahingossa meni tilaamaan meille salaman ja otti loistavia kuvia, en voinut vastustaa kiusausta kokeilla miten moinen kapistus oikein toimii. Koekaniineikseni joutuivat herra itse ja äitini. Tässä näette tulokset. Salama on Nikon SB-700 ja se seisoi jalustalla kuvaajasta katsoen vasemmalla puolella, joku sateenvarjon näköinen härpäke vierellään, jota ammattilaiset kutsuvat ilmeisesti varjoksi. Se pehmentää salaman valoa ja toimii isompana valonlähteenä. Lisäksi meillä oli varjopuolella ledpaneli, silmille voimakas mutta salamaan verrattuna ei tehot oikein riittäneet.

Olen todella tyytyväinen näihin kuviini ja tulen kyllä tulevaisuudessakin harjoittelemaan salamalla. Joukossa myös yksi valokuva minusta, Karrin ottama ja minun editoima. Lisää Karrin kuvia löytyy Instagramista. Edelleen olen harjoittelutasolla salaman kanssa, mutta pikkuhiljaa se varmuus sieltä hiipii. Kuvat käsitelty kännykällä Snapseed-appsilla. Kunhan pääsen kunnon koneen ääreen, käsittelen ne uudelleen vielä Lightroomilla ja Photarilla, mutta tässä nyt nämä nopeat versiot kuvista 🙂

 

 

 

 

 

 

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *