Satunnainen kuvaaja Kuusamossa ja vähän muuallakin.

 LJO4630-EditMeillä oli tänä kesänä kokonaiset 6 päivää aikaa tehdä jotain kivaa keskenämme. Koska en ole pitkään aikaan käynyt sukuloimassa Kuusamossa ja koska tiedän sen olevan todella kuvauksellinen paikka, ehdotin Karrille lähtöä sinne. Bonuksena voisimme käydä hänen äitiään moikkaamassa Posiolla. Kesäkuun viimeisenä päivänä lähdimme mökiltä Vantaan kautta ajelemaan Kuusamoon. Matka oli todella mukava ja saimme tehdä vähän kivoja töitäkin Kuusamossa, kun meidät värvättiin Oulanka SUP maratoniin valokuvaajiksi. Tässä pieni kuvakavalkadi jonka päähenkilönä on Karri. Tykkään kuvata maisemia, mutta mielestäni ne ovat kovin tylsiä sellaisenaan. Pitää olla ihminen tai vähintäänkin elukka kuvissa mukana. Tämä siis minun mielipiteeni. Toki komeat maisemat itsessään ovat jo kuvauksellisia, mutta se vaan ei ole minun juttuni. Tosin katseltuani reissumme kuvia on siellä kyllä muutama todella hyvä maisemakuvakin, joten ehkä muutan tässä vielä mieleni. Tämän kuvasarjan teema on kuitenkin Satunnainen kuvaaja.

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *