Baltic Jazz 2016 kuvissa

Jo kolmatta kertaa osallistuimme virallisina somehörhöinä Baltic Jazzeille, jotka järjestetään Taalintehtaan kylässä Kemiönsaaren kunnassa. Järjestävänä tahona on pieni yhdistys joka jaksaa vuodesta toiseen luoda upean festivaalin yhteen Turunmaan saariston kauneimmista kylistä. Kylä on sopivan kokoinen, että festivaaliin voi tulla vaikka veneellä (vierasvenesatama on ihan keskustassa) ja siitä sitten käppäillä konsertista toiseen koko viikonlopun ajan. Rakkaat ystäväni Minna ja Antti Sarpila ovat aktiivisesti mukana järjestelyissä ja onkin hienoa tietää, että pääsee näkemään näitä upeita, luovia tyyppejä Baltic Jazzien yhteydessä. Koko järjestävä tiimi, toiminnanjohtaja Emmi väärästä, aina kaikkiin lipunmyyjiin ja muihin tyyppeihin ovat olleen ystävällisiä ja iloisia ja tehneet meidänkin työstämme mukavampaa Taalintehtaan kauniissa maisemissa. Tässä pieni kuvagalleria heinäkuulta.
Kuvasarja käsitelty Lightroomissa hyvin kevyesti. Ehkä myöhemmässä postauksessa teen muutamasta kuvasta rajummat ja rohkeammat editit omaksi ilokseni. Näissä haettiin aurinkoista, kesäistä ja autenttista tunnelmaa. Kuriositeettina voin paljastaa, että Iiro Rantala otti yhden kuvistani profiilikuvakseen festivaalin jälkeen. Aika hienoa, eikö vaan =)

Haluatko sinäkin saada kuvia tapahtumistasi? Ota minuun (laura.johansson@lvngroom.fi) yhteyttä, niin teen tarjouksen. Me kuvaamme, videoimme ja postaamme mobiilisti nopeasti verkkoon, sekä editoimme kuvasi jälkikäteen myös korkealaatuisina.

 

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *