Vlogi käynnistyy

Näyttökuva 2016-10-11 kello 12.06.03Päätin tässä puolitoista viikkoa sitten ryhtyä vloggaamaan todella matalalla kynnyksellä. Kerron jotain random-juttuja elämästäni ja työstäni kännykän kameralle ja leikkelen näistä pätkistä sitten lyhyitä vloggauksia. Tavoitteeni on tässä lähinnä kehittyä videoiden tekijänä, opetella eri editointityökalujen käyttöä ja samalla myös saada vähän enemmän näkemystä videotuotannon ihmeelliseen maailmaan. Olen aloittanut todella pienestä ja otan opikseni kun itse tai joku muu huomaa asioita, joita voisi parantaa. Pikkuhiljaa haluan tulla hyväksi videon tekijäksi ja olla suuremmin osana meidän Lvngroomin editointitiimiä ja ehkä jopa itsenäisesti uskaltaa ottaa pieniä videohommia itsellenikin. Karrihan on meidän videotuotannossa aina se projektipäällikkö, mutta joskus voi tulla liian monta projektia kerrallaan, ja silloin on hyvä että minäkin osaan hypätä puikkoihin tarvittaessa. Päätyötä tästä en ole itselleni tekemässä, se on edelleen kouluttaminen ja konsultointi, mutta tekemällä oppii ja opittuani voin opettaa myös paremmin, joten tämä tukee myös sitä koulutus- ja konsultointipuolta. Valokuvaustakaan en ole lopettanut, don’t worry =)

Monipuolinen tekeminen pitää tylsistymisen poissa!

Alla viimeisin vloggaukseni. Aiemmat löytyvät täältä.

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *