Yksi ylitse muiden – jouluaaton paras kuva

_LJO7102Vietimme joulua perinteemme mukaisesti serkkujemme kanssa setäni luona. Joulupukki vieraili jo ajoissa ja sen jälkeen keskityimmekin syömiseen ja yhdessäoloon. Nautin näistä perinteisistä jouluistamme ihan hirvittävän paljon. Ukkia oli taas kova ikävä, mutta tänä jouluna ikävä ei enää ollut päällimmäisenä, onneksi. Näin se aika parantaa syvätkin haavat pikkuhiljaa.

Minulla oli kamera mukanani, mutta yritin vähän jarrutella kuvaamista. Välillä näpsin muutamia kuvia ja kun kummitätini, mummini, serkun avovaimo ja hänen ja serkkuni kolmivuotias tytär olivat sopivasti kohdalla, otin heistä neljän sukupolven kuvan. Minulla on muitakin kivoja kuvia joulustamme, mutta tässä kuvassa on jotain todella liikuttavaa. He eivät mitenkään tietoisesti poseeranneet, kunhan kääntyivät vaan kameraan päin kun pyysin. Ja kuvasta tuli aivan ihana. Ei tässä tämän enempää sanoja kaivata, katsokaa ja nauttikaa. Olkoot kuvan nimi ”Neljän sukupolven naiset.”

Kamera: Nikon D750
Objektiivi: Sigma 50 mm, 1:1.4
Tila oli hämärämpi, kuin miltä kuvassa näyttää. Sen vuoksi kuva on hieman rakeinen. Minua se ei häiritse, vaan lähinnä tekee kuvasta tunnelmallisemman.

 

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *