Perhekuvausta salamoilla ministudiossamme

Kun Karrin ystävä Rosa kyseli Facebookissa valokuvaajia, rohkaistuin ottamaan häneen yhteyttä ja ehdottaa yhteistyötä. Rosa innostui asiasta ja minä pääsin kokeilemaan uutta ministudiotamme Malminkartanon toimistollamme. Ensimmäistä kertaa olin yksin salamasetin kanssa (oltiin kyllä testailtu niitä Karrin kanssa yhdessä etukäteen) ja homma oli loppujen lopuksi helpompaa, kuin kuvittelin. Taustan häivyttäminen vaatii vielä harjoittelua, mutta käsittelemällä sain kuvat sellaisiksi, kuin halusinkin. Musta tausta toimii mielestäni todella hyvin herkissä raskaus- ja perhekuvissa. Se ei tee kuvista millään lailla kylmempiä, vaan ehkä enemmänkin se antaa niille intiimimpää tunnelmaa. Tässä muutama otos värillisenä ja mustavalkoisena.

Sain Rosalta luvan käyttää muutamaa kuvaa blogissani ja referenssinä. Olen erittäin tyytyväinen näihin herkkiin kuviin. Tässä aika peruskäsittely, vähän kikkailua värikuvien kanssa, niissä hieman toisistaan eroava käsittely ihan testailun vuoksi. Vielä löytyy paljon tilaa kehitykselle, mutta kyllä pitää myös todeta, että on tässä opittukin jotain vuosien varrella =)

(klikkaamalla kuvaa saat sen avattua isompana uuteen ikkunaan)

_LJO8722 _LJO8722-bw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_LJO8731 _LJO8731-bw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eli kipin kapin varaamaan kuvausta meidän uudelta ministudiolta 🙂
laura.johansson@lvngroom.fi tai 050 555 9292 =)

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *