Herkullinen startup-keikka

Pääsin viime viikolla dokumentoimaan kamerallani DineAwayn julkkareita. Ennen varsinaista lanseeraustilaisuutta järjestettiin tuleville emännille ja isännille upea kokkikoulu, jonka pääjehuna heilui michelin-kokki Markus Aremo Gastronomian Akatemiasta. Sain mahdollisuudet tutustua upeisiin ihmisiin, nähdä miten harrastelijakokit nauttivat tekemisestään ja huippikokit loihtivat herkkujaan. Valokuvaajana odotin tietenkin erityisesti kokkikouluun osallistuvan Ninja Sarasalon valokuvaamista. Ei tällainen aloitteleva valokuvaaja joka päivä pääsekään kuvaamaan maailmankuulua huippumallia! Ja kieltämättä odotin kyllä myös upeiden maistiaisten maistelemista. Tilaisuus täytti kaikki odotukseni moninkertaisesti 🙂

Itse julkkarit sujuivat loistavasti. Ihmiset olivat silminnähden innoissaan uudesta tavasta nauttia ruuasta. Tämä vahvisti sitä ajatusta, että DineAway kenties tosiaan on se uusi musta. Toivotaan näin! Ainakin minä aion osallistua illallisiin DineAwayn kautta.

Ninjan Ravintolapäivän menun löydät täältä. Minun tekisi kovasti mieli päästä sinne 🙂

 

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *