Ensimmäinen vauvakuvaus

Pääsin kuvaamaan tätä nauravaa vaavia muutama viikko sitten. Sain luvan julkaista pari kuvaa, joten tässä teille pieni työnäyte uudesta aluevaltauksestani. Täytyy sanoa, että malli oli todella vauhdikas ja nauravainen tapaus. Saatiin paljon ihania naurukuvia, mutta vähemmän niitä enkelimäisiä kerubikuvia, joissa vauva olisi ollut paikallaan niin pitkään, että olisin ehtinyt sommitella kuvaa tarkemmin. Opin siis taas paljon tästäkin kuvauksesta!

Tässä pari omaa suosikkiani. Mustavalkoisesta  kuvasta tein asiakkaalle tummemman ja kontrastikkaamman version, mutta halusin tähän bloggaukseen ottaa tämän vaaleamman. En ole varma kummasta tykkään enemmän._LJO9398-bw

_LJO9313

Bloggauksessa on ollut taas turhan pitkä tauko. Pitää aktivoitua kunnolla. Elämässä ja työssä on ollut turbulenssia. Töitä on ollut kesälläkin tosi paljon ja kalenteri on täyttynyt alkusyksystä somekoulutuksista. Ilokseni olen päässyt muutaman kertaa opettamaan (mobiili-) valokuvausta ja (mobiili-) videoiden tekemistä. Näissä pääsen todellakin yhdistämään kaksi rakkainta työtäni. Tällä hetkellä unelmoin valokuvausmatkasta johonkin kehitysmaahan, missä voisin dokumentoida avustusjärjestön työtä ja sitä elämää siellä. Valokuvaus on vahvasti läsnä elämässäni koko ajan, ja nyt sairasteltuani pari viikkoa putkeen, tunnen että pitäisi päästä äkkiä taas valokuvaamaan.

Bloggauksen suhteen olen vähän mietteliäs. Haluaisin kirjoittaa enemmänkin, mutta tuntuu etten saa aikaiseksi. Tämä satunnainen bloggaus silloin tällöin ei ole kovin kannattavaa. Pitäisi tehdä hommaa tavoitteellisemmin, niinhän minä itsekin opetan kursseillani.

Author: Laura

Share This Post On

2 Comments

    • Voi kiitos Tiia!

      Tuo lautalattia on itse asiassa asiakkaan mukanaan tuoma kangas ja olen täysin samaa mieltä siitä, että se on hieno. Pitänee käydä kangaskaupoilla 🙂

      Post a Reply

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *