Venetsiakuvia ja yrittäjän sairastelua

Kaiken kestävä yrittäjä on joutunut kahdeksan vuoden jälkeen nöyrtymään ja toteamaan, ettei kykene huomenna pitämään sovittua koulutusta. Koska kyseessä on koulutus på svenska ja vielä aika spesifistä aiheesta, en saa ketään tuuraamaan. Tämä on kova paikka minulle. Kerran aiemmin olen yrittäjänä joutunut siirtämään keikkaa, tuolloin minulta lähti ääni ja luennoiminen ilman ääntä on melko mahdotonta.

Viime viikolla olin vielä siinä kuosissa, että sain hoidettua jotain töitä kotoa käsin. Ja töiden lomassa käsittelin kolme vanhaa kuvaa Venetsiasta. Ai että miten kaipaankin sinne takaisin! Lähtisin ihan heti, jos vaan olisi aikaa ja varaa 🙂 (ja terveyttä)

Nämä kuvat ovat käsitelty vähän retrohengessä, tykkään tästä editistä itse, vaikken normaalisti haaleista kuvista välitäkään._LJO5697 _LJO5705 _LJO5720

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *