Ihana Ystävyys – Ihana Elämys

Kävin Ihana Ystävyys -kuvauksissa elokuussa rakkaan ystäväni Helmi Korhosen kanssa. Kuvukset järjesti yritys nimeltä Ihana Elämys Oy, joka on jo jonkin aikaa järjestänyt tällaisia upeita valokuvaustapahtumia, joissa otetaan huomioon kuvattava kokonaisuudessa. Siellä meikataan ja laitetaan hiukset ja pidetään huoli kuvattavasta siten, että on oikeasti kiva mennä kameran eteen kuvattavaksi. Ja uskokaa tai älkää – vaikka itse valokuvaan aika paljon työkseni ja osaan ottaa ihania kuvia ihmisistä, niin kameran eteen meneminen on minulle aina melkoinen haaste. Varsinkin nyt, kun painoa on hieman enemmän, kuin haluaisin ja muutenkin kipuilen ulkonäköni kanssa.

Sanoinkin valokuvaajalleni Niina Stoltille, että yksi juttu, mistä en ulkonäössäni pidä on kaksoisleuka. Niina lohkaisi siihen osuvasti, että harva nainen taitaa siitä tykätä. Aaah, tietenkin! Niinhän se on!

Me ehdimme ottaa reippaasti kuvia minusta. Innostuin oikein kunnolla poseeraamaan eri ilmeillä, joista valitsinkin yhden profiilikuvakseni.

Minun jälkeeni oli Helmin vuoro ja Helmi veti homman todella ammattimaisesti. Hän osaa poseerata ja onkin ollut kuvattavana minua enemmän. Pitäisi ottaa oppia hänestä. Upea nainen! Sitten lopuksi otimme vähän ystävyyskuvia, joiden joukosta sain muutaman sneakypeakin käyttööni jo tässä vaiheessa.

#älämahdumuottiin

Lopuksi otimme myös Älä mahdu muottiin -kuvan, jonka aihe

liippaa minunkin kipuiluj

a läheltä. Ideana on, että kaikkien pitää saada näyttää siltä, miltä he näyttävät. Ei pidä yrittää mahtua samaan muottiin ainakaan ulkopuolisen paineen vuoksi.

En esittele vielä muita kuvia, jotka tilaan sitten erikseen lisämaksusta. Näiden kohdalla

haluan miettiä oikeasti tarkemmin käyttötarkoitusta.

Tällainen elämys on oikeasti tosi ihana ja mielestäni varsinkin synttäri-, joulu- ja vuosilahjojen ostamisongelmien kanssa painiskelevat miehet voisivat hankkia tällaisen elämyksen naiselleen. Olen varma että suuri osa ilahtuisi tällaisesta mahtavasta lahjasta!

 

P.S. Olin muuten ensimmäistä kertaa ammattimeikkaajan hellässä huomassa ja voin sanoa, että kyllä minustakin saa ihan tyylikkään leidin, kun vaan osaa 🙂 Pitäisi vissiin itsekin opetella…

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *