Luova vaihe

Minulla on aina ollut taipumus innostua asioista hieman liikaa. Lisäksi innostun vielä monesta asiasta samanaikaisesti ja aivan liian usein kaikki aloitetut hommat jäävät ilmaan. Kenties jonkun niistä saan vietyä maaliin saakka, mutta tämä ei ole mitenkään itsestäänselvää, kun aloitan jonkin uuden luovan jutun. Tämän vuoksi olen myös varsinainen tuurijuoppo näiden blogienkin suhteen – aloitan innolla, jaksan muutaman päivän ja sitten unohdan tyystin blogin olemassaolon. Kunnes joskus keksin taas, että olisipa kiva blogata.

Joku diagnoisi minut adhd:ksi, toiset taas tykkäävät innostuneesta energiastani ja tempautuvat mukaan hommaan.

Nyt minulla on taas tällainen luova vaihe meneillään. Olen kehittämässä kirjaa (jonka aloitin 3 vuotta sitten), podcastia ja lisäksi haluaisin perustaa laadukkaita matkamuisto t-paitoja, lähinnä koska haluaisin oman verkkokaupan. Samasta syystä olen harkinnut kunnallisvaaliehdokkuutta monta kertaa (mutta vielä tajunnut kuitenkin kieltäytyä siitä), koska olen halunnut päästä kampanjoimaan. No, nyt eduskuntavaaleihin pääsin mukaan siten, että kuvasin muutaman ehdokkaan, konsultoin paria ja tehtiin yhdelle video (Sandra muuten tuli valituksi, grattis Sandra B!).

Podcastien suunnittelussa olen päässyt jo melko pitkälle. Minulla on aiheet kasassa, mahdolliset vieraat listattuna ja yhden vieraan kanssa olen jopa jo viestitellyt aiheesta. Nyt sitten pitäisi vielä nauhoittaa ne podcastit. Testailin eilen työtehtävien välissä nauhoittaa kaikenlaista. Samalla tulin lähettäneeksi Yle Vegan Sommarprat-ohjelmaan ääninauhallisen hakemuksen ja meinasin rykäistä kasaan jo ensimmäisen podcastin, mutta nappikuulokkeiden mikki ei ollut riittävän laadukas, joten nauhoituksen taustahumina pelasti minut tältä julkaisemiselta.

Rakastan näitä luovia vaiheita, mutta olisi tosi kiva saada hyödynnettyä ne tehokkaammin. Olen nopea tekemään ja saan aikaiseksi paljon luovaa sisältöä, kun sille päälle satun. Mutta jos kaikki jää puolitiehen, en saa mitään konkreettista aikaiseksi. Sovittiin coachini Alexandra Ohlsin kanssa, että tavataan lähiviikkoina ja yritetään valjastaa tämä luova vaihe jotenkin fiksusti. Odotan innolla tätä tapaamista!

Tämän bloggauksen kirjoittamiseen kului minulta noin 7 minuuttia, kuvien hakemiseen 3.

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *