Mua ärsyttää…

  1. Mua ärsyttää naapurin tupakointi. Se haisee ihan järkyttävälle ja nyt, kun on ollut niin lämmintä, niin parvekkeen ovi on ollut avoinna. Iltaisin tää kaveri käy kolme kertaa tunnissa tupakalla ja se haju tulee suoraan meidän asuntoon. Lisämaustetta tähän lemuun tuo viinan katku, mitä kaveri vissiin vetää kaksin käsin. Tupakan saisi kieltää mun puolesta. Ja viinan myös, itse asiassa.
  2. Mua ärsyttää samat hajut myös julkisissa. Minkä ihmeen takia aina se tupakalle ja viinalle haiseva tyyppi änkää minun taakseni? En tajua!
  3. Toki julkisissa ärsyttää myös kiroilevat ihmiset, varsinkin jos on lapsen kanssa liikenteessä. Tänään ehkä 15-vuotias tyttö hoiti tämän homman todella tyylillä. Tuli vittuajaperkelettä koko matkan Martinlaaksosta päärautatieasemalle. Kiitos tästä. Poikani on jo 11 vuotias, joten hän on jo oppinut kirosanat, mutta silti. En tykkää tökeröstä käytöksestä.
  4. Sitten mua ärsyttää kaduilla toikkaroivat ihmiset. Ei liikuta eteenpäin rullaportaiden loputtua, vaan jäädään siihen eteen, niin että toiset meinaa jäädä mottiin. Tai seistään (taas) tupakalla niin leveästi ravintolan edustalla, ettei ohi pääse menemättä autotien puolelle.
  5. Ylipäätään ärsyttää kaikki, jotka haisevat pahalle, huutelevat kovaan ääneen asiaa tai asiattomuuksia, estävät toisten liikkumisen sujuvasti ja muuten tökerösti käyttäytyvät ihmiset.
  6. Minua myös ärsyttää ihmiset, jotka valittavat kauheasti 😀 😀

Tähän loppuun vielä lapseni sitaatti Tarjoustalosta vuosien takaa. Poika oli ehkä kolme vuotias ja työnsi oman pikkukärrynsä päin vieraan miehen kärryä: ”Äiti, onko tuokin tetä töttelö?”

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *