Turku, my love

Olen syntynyt Turussa ja asunut suurimman osan elämääni Turun kieppeillä. Minulle Turku on SE kaupunki. Viihdyn siellä ja se tuntuu kodilta. Ihan kotikotini on Stormälön saari Paraisilla, mutta se on Turun talousaluetta ja kyllähän me paraislaiset (paraistelaiset) pidetään Turkua kotikaupunkimme jatkeena. Se on se iso paikka, se mistä puhutaan kaupunkina (”stan” ruotsiksi). Nykyään toki asun Vantaalla.

Kun täältä Vantaalta lähden (melkein joka viikonloppu) Paraisille, käyn yleensä vähintään kerran Turussa pyörähtämässä. Mutta harvemmin jaksan raahata kameraani mukaan. Yleensä käydään vähän katselemassa kaupoissa ja syömässä jossain ravintolassa. Mutta lauantaina lähdin ihan vartavasten ulkoiluttamaan kameraani. Kävelin noin seitsemän kilometrin pätkän jokirantaa pitkin. Oli niin lämmin ilma, että meinasin oikeasti läkähtyä matkan varrelle. Ja minä rakastan lämpimiä kelejä! Mutta nyt ei kroppa selkeästikään ollut vielä tottunut niin lämpimään.

Turun jokirannasta saa kivoja kuvia, mutta nyt parhaat näkymät olivat pyöräilykilpailun vuoksi hieman hankalasti saavutettavaissa. Tietyt kuvakulmat jäivät minulta sen vuoksi kuvaamatta. Mutta tässä vähän maistiaisia keväisestä Turusta 🙂

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *