Jurmon karut maisemat

Ollaan juteltu Matkanjärjestäjä Launokorven kanssa mahdollisesta yhteistyöstä ja sen tiimoilta päätimme kokeilla, olisiko kännykkäkuvausopetuksesta iloa reissaajille. Samalla pääsin tutustumaan yhteen niistä harvoista Turunmaan asutuista saarista, joilla en vielä ollut käynyt. Kun olin lapsi, perheeni veneili tosi paljon ja silloin kolusimme käytännössä kaikki saaristomme saaret. Jurmo jäi minulta väliin, koska juuri sen reissun aikana olin itse rippileirillä.

Jurmo oli juuri niin karu ja kiehtova, kuin oletinkin. Tai se oli itse asiassa vielä enemmän kaikkea. Se teki minuun sellaisen vaikutuksen, että haluan sinne pian uudestaan. Suurimman vaikutuksen teki minuun taivas Jurmon yllä. Se oli niin suuri. Sitä ei peittänyt mikään kallio, talo tai metsä. Se oli kaikkialla, horisontista horisonttiin.

Käsittelin kännykällä kuvia jo paluumatkalla M/S Eivorin kyydissä. Ne löydät täältä.

Tässä kuvia reissulta. Tämä ei ole tässä vaiheessa kaupallista yhteistyötä, vaan esittelen saaren ihan sen vuoksi, että itse haluan 🙂

Author: Laura

Share This Post On

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *