Yrittäjäprofiili: Laura

11296912_1705870036312413_1258597857_nOlen viidennen sukupolven yrittäjä ja monet sanovat, että sen kyllä huomaakin =)

Koen yrittäjyydestä kertomisen sydämen asiana. Itse olen kohta kuuden vuoden ajan toiminut pääasiassa yrittäjänä, mutta tehnyt pieniä syrjähyppyjä palkkatyöhön turvatakseni talouteni tiukkoina aikoina.

Yrittäjyyttä pidetään joskus rohkeana asiana, joskus hulluna, mutta minulle yrittäjyys on valitsemani elämäntapa. Usein olen miettinyt olenko pähkähullu jatkaessani yrittäjänä, vaikka lompakko on tyhjä ja kalenteri täynnä, mutta jokin siinä vetää vahvasti puoleensa ja haluan aina jatkaa.

Mottoni onkin se, että onnistuneen ja epäonnistuneen yrittäjän ero on se, että epäonnistunut lopetti. Olen monta kertaa ollut itsekin lähellä lopettamista, mutta aina jokin on vetänyt minut takaisin yrittäjyyden polulle ja sillä haluan nyt jatkaa.

Paljon olen elämäni ja urani aikana oppinut yrittäjyydestä kantapään kautta ja näiden asioiden kertominen kanssayrittäjilleni on minusta tärkeä asia. Mikäli joku voi säästää aikaa, vaivaa ja rahaa minun erheiden ansiosta, niin ne pitää kertoa eteenpäin.

Taustastani sen verran, että olen kaksikielinen saariston tyttö, joka asui ensimmäiset 38 vuotta Turun seudulla. Olen ylpeä Stormälön saaren kasvatti ja osa minusta kaipaa aina sinne. Nyt asun Vantaalla poikani ja avomieheni kanssa. Vierailevina tähtinä meillä asuvat välillä myös kaksi bonuslasta, jotka pistävät välillä lisävauhtia arkeemme. Vaikka toimin nykyään Vantaalta käsin, käymme paljon Turun seudulla. Iso osa asiakkaistamme ovat edelleen siellä. Mökkini toimii kesäisin etätyöpisteenä, joten melkein neljänneksen vuodesta asumme oikeastaan saaristossa.

Laura Johansson
Toimitusjohtaja ja jokapaikanhöylä, myyntitykki ja somehörhö
Lvngroom Oy